Hoe verleng ik een abonnement en welke optie's zijn er?

In het abonnement overzicht scherm(Contributie, bijdragen & abonnementen > Abonnementen) vind u onder het tabblad jaren de knop 'abonnementen verlengen'.

Bij het verlengen van een abonnement heeft u de volgende opties:

1. Standaardgegevens:

alle gegevens(bedrag, betaalwijze, termijnen) worden van de standaard instellingen van het abonnement overgenomen. Er wordt dus niets van voorgaande jaren overgenomen.

Artikelen vallen hier buiten, zie ook punt 5.

1. Bedraggegevens:

Alleen de bedrag gegevens worden overgenomen van vorig jaar.

De overige gegevens (betaalwijze en termijn) worden, als er geen andere vinkjes aan staan, van de standaard instellingen overgenomen.

1. Termijngegevens:

Alleen de termijn gegevens worden overgenomen van vorig jaar.

De overige gegevens (bedrag en betaalwijze) worden, als er geen andere vinkjes aan staan, van de standaard instellingen overgenomen.

1. Betaalwijze gegevens:

Alleen de betaalwijzen worden overgenomen van vorig jaar.

De overige gegevens (bedrag en termijnen) worden, als er geen andere vinkjes aan staan, van de standaard instellingen overgenomen.

1. Artikelen:

Neemt de artikelen van het vorige jaar over.

Als deze niet is aangevinkt worden er geen artikelen overgenomen.

In het pop-up staan bij de verschillende vinkjes ook uitleg hierover als u over het vraagteken heen gaat met de muis.